Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Currículum - Estrella Argüelles

Estrella Argüelles Busto ( Barcelona, 1967)

  • Llicenciada en Psicologia (especialitzada en psicologia social), habilitada com Educadora Social. Formació universitària d'especialització en Poblacions Urbanes i Polítiques Socials, Postgrau en Polítiques de Joventut i Intervenció amb joves i Màster en Polítiques Socials i Mediació Comunitària.
  • Abans de treballar a l'administració publica va treballar al sector privat i en una cooperativa de treball, sempre desenvolupant tasques i funcions vinculades amb l'atenció a les persones (diversitat funcional, drogodependències ...). L'any 1989, s'incorpora a l'Ajuntament, havent desenvolupat funcions d'Animadora Juvenil, Responsable de Programa Transversal, Cap de la d'unitat de Joventut i Cap del Servei de Benestar Personal i Comunitari. Des de maig del 2017 coordina l'Àrea d'Igualtat i Drets Socials.
  • Ha col·laborat com a ponent i docent en matèria de polítiques públiques de Joventut, metodologies d'intervenció i transversalitat per la Generalitat de Catalunya, la Diputació de Barcelona, la UB i la Federación Española de Municipios y Provincias.
Data d'inici de la publicació:
31/05/2017 12:20

Accions del document

Portals de Transparència