Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Currículum - Jordi Vilar i Salvador

Lloc de naixement: Barcelona, 1965

Formació: Llicenciat en Geografia i Història (1988) a la Universitat de Barcelona. Curs d' adaptació Pedagògica a la UB.

Experiència professional: Actualment professor i Cap d' Estudis de Secundària al centre Pedagogium Cos de Sant Boi de Llobregat (incorporat el 1989), Ha format part de la comissió del Pla de Formació de Zona (Baix Llobregat).

Participació associativa: Actualment Soci d' Òmmium Cultural i de la Unió Esportiva Santboiana ( implicat des del 2003 amb el Club en diferents categories i escola de Rugby. Membre de la Junta Directiva del 2010 al 2016). Membre fundador de la Federació Sardanista de Catalunya i soci de l' Associació Sardanista Roure. Vinculat també a l' entitat Unió d' Anelles de la Flama (Valls), Continuïtat de Montgrí (Torroella de Montgrí) i la colla sardanista Roquetes de Barcelona. Membre també dels Castellers de Sant Boi. Ha participat activament en
la Plataforma Cívica Santboiana en defensa de l' Ateneu Santboià i el moviment per aturar l' edificació de la Parellada (projecte Oasis). Actualment membre fundador de l' Associació Som-hi Boi.

Participació política: Militant d'Esquerra Republicana des de l'any 1999, on ha estat Secretari de Política Municipal, Secretari d'Organització, Vicepresident i President de la secció local de Sant Boi de Llobregat.

Data d'inici de la publicació:
25/06/2019 10:25

Accions del document

26206 nombre de visites any actual

172734 nombre de visites des de l'inici del Portal

Portals de Transparència