Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Informació Activitat Pública / T'Escoltem / T'Escoltem. Formulari

T'Escoltem. Formulari

Per millorar contínuament els serveis que l'Ajuntament realitza ha posat a l'abast de tothom aquesta bústia virtual per rebre suggeriments i consultes. És un espai de participació per enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten la gestió municipal. Els punts de vista de les ciutadanes i els ciutadans permeten millorar les propostes d’actuació.

L’Ajuntament de Sant Boi t’escolta. L'ètica i la qualitat en el servei formen part dels nostres signes d'identitat. Per això treballa posant els cinc sentits per millorar contínuament els serveis que posa a l’abast dels ciutadans i les ciutadanes. Per garantir la qualitat d’aquests hem de tenir molt presents els suggeriments i les consultes que ens feu arribar des d’aquesta bústia virtual. En aquest espai de participació que posem al vostre abast ens podeu enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten a la gestió municipal. Els vostres punts de vista ens permetran millorar les propostes d’actuació.

Instruccions d’ús

1.- Ens podeu presentar els vostres suggeriments o queixes utilitzant aquest portal. Us recomanem que cliqueu la pestanya del t'escoltem informació on trobareu informació general de les demandes més freqüents i l'apartat de suggeriments rebuts on trobareu respostes ja donades.

2.- A l’hora de fer la vostra aportació cal que seleccioneu l’àrea temàtica i l’assumpte concret respecte al que voleu opinar. Així arribarà el missatge a l’especialista encarregat de formular la resposta, la qual rebreu en un màxim de 30 dies, tenint en compte que el mes d'agost es considerarà inhàbil a tots els efectes.

3.- Si voleu opinar de diferents temes, ubiqueu cadascun d’ells en l’àmbit temàtic corresponent amb l’objectiu de poder-vos oferir la resposta més adequada.

No atendrem aquells comentaris que continguin expressions ofensives, que vulnerin els drets fonamentals de les persones o que atemptin als principis de la convivència democràtica.

Formulari

Data d'inici de la publicació:
22/12/2015 12:40

Accions del document

Portals de Transparència