Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Informació Activitat Pública / T'escoltem / Espai T'escoltem - Millorem amb tu

Espai T'escoltem - Millorem amb tu

Entrada a l'espai T'Escoltem. Aquí es troba la informació d'interès sobre les propostes d'actuació o millora i suggeriments més freqüents, i l'entrada al formulari per a poder enviar una comunicació.

L'Ajuntament de Sant Boi t'escolta. L'Ètica i la qualitat en el servei formen part dels nostres signes d'identitat. Per això treballa posant els cinc sentits per millorar contínuament els serveis que posa a l'abast de la ciutadania. Per garantir-ne la qualitat hem de tenir molt presents els suggeriments i les consultes que ens feu arribar des d'aquesta bústia virtual. En aquest espai que posem al vostre abast ens podeu enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten la gestió municipal. Els vostres punts de vista ens permetran millorar les propostes d'actuació.

Hem recollit les inquietuds més expressades per la ciutadania en una sèrie d'artícles informatius de les accions realitzades a la ciutat. Us convidem a llegir aquesta informació per a comprovar si us dóna resposta a la vostra proposta o suggeriment.

Si no és el cas de trobar resposta, ens podeu presentar els vostres suggeriments o propostes utilitzant aquest mateix espai, accedint al formulari que trobareu a la part superior dreta de l'Espai. A l'hora de fer la vostra aportació cal que seleccioneu l'àrea temàtica i l'assumpte concret respecte al que voleu opinar. Així arribarà el missatge a la persona encarregada de donar la resposta, la qual rebreu en un màxim de 30 dies. No atendrem aquells comentaris que continguin expressions ofensives, que vulnerin els drets fonamentals de les persones o que atemptin als principis de la convivència ciutadana.

També l'espai incorpora les memòries dels últims anys en format de lectura fàcil.

Cliqueu l'enllaç de peu de pàgina per accedir a l'Espai T'Escoltem.

Accés T'Escoltem
Periodicitat d’actualització:
1 Any
Data d'inici de la publicació:
05/07/2017 08:35

Accions del document

31376 nombre de visites any actual

177904 nombre de visites des de l'inici del Portal

Portals de Transparència