Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies

Notícies

L'Ajuntament aconsegueix un nou premi de transparència

L'Ajuntament aconsegueix un nou premi de transparència

L'Ajuntament ha rebut el Segell Infoparticip@ a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per quart any consecutiu. El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a les bones pràctiques dels webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, per primer cop, diputacions. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticip@.

L'Ajuntament aconsegueix un nou premi de transparència - Llegir Més

El Portal de Transparència incorpora les subvencions a les entitats municipals concedides als darrers tres anys

L'Ajuntament ha incorporat al Portal de Transparència la informació relativa a la concessió de subvencions a les entitats municipals durant els darrers tres anys 2014, 2015 i 2016.

El Portal de Transparència incorpora les subvencions a les entitats municipals concedides als darrers tres anys - Llegir Més

L'Ajuntament aprova el protocol de gestió del Portal de Transparència

L'Ajuntament ha aprovat el protocol de gestió del Portal de Transparència. Aquesta eina estableix els mecanismes necessaris per a l'actualització i manteniment del contingut del Portal de Transparència de I'Ajuntament per tal de garantir la seva utilitat.

L'Ajuntament aprova el protocol de gestió del Portal de Transparència - Llegir Més

Els plens municipals es retransmeten per Internet

Els plens municipals es retransmeten per Internet

Els plens municipals es retransmeten per Internet des del passat mes de desembre. Les sessions es poden seguir a santboi.cat/pleendirecte i al canal municipal de Youtube.

Els plens municipals es retransmeten per Internet - Llegir Més

Sant Boi dóna resposta a les demandes ciutadanes per accedir a informació pública

Notícia sobre la gestió feta per l’Ajuntament durant l’any 2015 d'expedients de Dret d’accés a la informació pública ques’obren a partir de peticions d’informació formulades per la ciutadania. i que donen compliment a la Llei 19/2014, del 29 de desembre, de transparència, accés a la informació pública i bon govern regula i reconeix aquest dret a totes les persones.

Sant Boi dóna resposta a les demandes ciutadanes per accedir a informació pública - Llegir Més

Accions del document

31369 nombre de visites any actual

177897 nombre de visites des de l'inici del Portal

Portals de Transparència