Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UAB atorga a Sant Boi el Segell Infoparticipa 2018 amb una puntuació de 100

La UAB atorga a Sant Boi el Segell Infoparticipa 2018 amb una puntuació de 100

És el sisè any consecutiu que l'Ajuntament de Sant Boi rep el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local. La puntuació aconseguida ha estat aquest cop superior a la dels dos anys anteriors i ha arribat a 100. 

L' acte de lliurament ha comptat amb la presència del tinent d'Alcaldia de Governança i Qualitat democràtica, Juan Antonio Tamayo, i el regidor de Transparència, Marc Aguilà.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per reconèixer les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments i administracions públiques locals.

La puntuació s'atorga després d'analitzar 52 indicadors establerts a partir de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern.

La catedràtica d'Ètica de la UAB Victòria Camps presideix el Consell Certificador del Segell Infoparticipa, que en la sisena edició, correponent a l'any 2018, ha concedit el Segell Infoparticipa a 98 ajuntaments , 4 consells comarcals i 3 diputacions. 32 ajuntaments han aconseguit la puntuació màxima.

Els resultats de l'avaluació es publiquen al Mapa Infoparticipa.

Els guardons de la cinquena edició del Segell Infoparticipa 2018 es van lliurar el 25 d'abril a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut de l'Ajuntament, Marc Aguilà, va recollir la distinció.

Accions del document

Portals de Transparència