Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament aconsegueix un nou premi de transparència

L'Ajuntament aconsegueix un nou premi de transparència

L'Ajuntament ha rebut el Segell Infoparticip@ a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per quart any consecutiu. El Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local és una certificació que atorga el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) com a reconeixement a les bones pràctiques dels webs de les administracions públiques locals, ajuntaments, consells comarcals i, per primer cop, diputacions. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticip@.

L'Ajuntament de Sant Boi, amb una puntuació del 96,15%, és un dels 17 municipis catalans de més de 50.000 habitants que han obtingut el segell. Aquesta és la quarta ocasió consecutiva que l'Ajuntament rep la distinció.

El nombre d'indicadors s'adapta als paràmetres de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor a Catalunya l'1 de gener de 2016. A partir dels 52 indicadors establerts (partint de la Llei de Transparència), s'atorga el Segell Infoparticipa a les poblacions que obtenen més indicadors positius en funció de la seva població (per exemple: en el cas de les localitats amb més de 50.000 habitants, s'exigeix un 95% d'indicadors positius i, en el cas dels municipis amb menys de 1.000 habitants, s'atorga a partir del 75%).

Els guardons de la quarta edició del Segell Infoparticipa 2016 es van lliurar el 19 d'abril a la Sala d'Actes del Rectorat de la Universitat Autònoma de Barcelona. El regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut de l'Ajuntament, Marc Aguilà, va recollir la distinció.

Accions del document

Portals de Transparència