Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / L'Ajuntament aconsegueix un nou Segell Infoparticipa

L'Ajuntament aconsegueix un nou Segell Infoparticipa

L'Ajuntament ha rebut el Segell Infoparticipa a la qualitat i la transparència de la comunicació pública local per tercer any consecutiu. Es tracta d'un distintiu creat pel Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona que avalua les pàgines web municipals. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticip@ .
L'Ajuntament aconsegueix un nou Segell Infoparticipa

Autor de la foto: Jordi Pareto

L'Ajuntament de Sant Boi és un dels 25 municipis catalans que han obtingut el segell amb el 100% donat que el web municipal compleix amb els requisits dels 52 indicadors d'enguany. Aquesta és la segona ocasió consecutiva que l'Ajuntament rep la distinció.

El nombre d'indicadors s'ha ampliat aquest any i s'ha adaptat als paràmetres de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern, que va entrar en vigor a Catalunya l'1 de gener de 2016. Els aspectes avaluats giren al voltant de cinc àrees: qui són els representants polítics, com gestionen els recursos col·lectius, com gestionen els recursos econòmics (pressupostos, salaris, contractacions, subvencions i altres), com informen de la seva gestió i quines eines de participació proporcionen.

Els guardons de la tercera edició del Segell Infoparticipa 2015 es van lliurar a Barcelona al Born Centre Cultural, en el marc d'una jornada sobre la transversalitat de la transparència organitzada conjuntament amb l'Oficina Antifrau de Catalunya. El regidor de Projectes Europeus, Transparència i Joventut, Marc Aguilà, va recollir la distinció.

Accions del document

Portals de Transparència