Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / Nova eina per visualitzar el pressupost

Nova eina per visualitzar el pressupost

El Portal de Transparència ha incorporat recentment una nova eina d'informació ciutadana. Es tracta d'una aplicació que permet visualitzar el pressupost municipal d'una forma més atractiva i comprensible. Així, les persones que vulguin conèixer les característiques dels comptes municipals tenen l'opció de navegar per un menú que mostra les diferents parts del pressupost, la distribució de la despesa i les diferents actuacions.


Segons diferents estudis i indicadors, l'Ajuntament de Sant Boi té uns nivells positius i consolidats de transparència i acredita bones pràctiques que li han valgut diferents reconeixements públics, com ara el Segell Infoparticipa concedit per la Universitat Autònoma de Barcelona. En les últimes setmanes s'ha fet públic un estudi de la firma Xut Consulting que situa Sant Boi en el quart lloc d'un rànquing de transparència que analitza 86 municipis catalans.
L'organigrama polític de l'Ajuntament de Sant Boi inclou per primer cop en aquest període de govern una regidoria de Transparència . El responsable és Marc Aguilà.

Accions del document

Portals de Transparència