Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Millorem amb tu

Entrada a l'espai T'Escoltem. Aquí es troba la informació d'interès sobre les demandes i suggeriments més freqüents i l'entrada al qüestionari.

L'Ajuntament de Sant Boi t'escolta. L'Ètica i la qualitat en el servei formen part dels nostres signes d'identitat. Per això treballa posant els cinc sentits per millorar contínuament els serveis que posa a l'abast de la ciutadania. Per garantir-ne la qualitat hem de tenir molt presents els suggeriments i les consultes que ens feu arribar des d'aquesta bústia virtual. En aquest espai que posem al vostre abast ens podeu enviar opinions sobre qualsevol dels temes que afecten la gestió municipal. Els vostres punts de vista ens permetran millorar les propostes d'actuació.

Hem recollit les inquietuds més expressades per la ciutadania en una sèrie d'artícles informatius de les accions realitzades a la ciutat. Us convidem a llegir aquesta informació per a comprovar si us dona resposta a la vostra demanda o suggeriment.  

Si no és el cas, ens podeu presentar els vostres suggeriments o queixes utilitzant aquest espai. A l'hora de fer la vostra aportació cal que seleccioneu l'àrea temàtica i l'assumpte concret respecte al que voleu opinar. Així arribarà el missatge a la persona encarregada de donar la resposta, la qual rebreu en un màxim de 30 dies, tenint en compte que el mes d'agost es considera inhabil a tots els efectes. No atendrem aquells comentaris que continguin expressions ofensives, que vulnerin els drets fonamentals de les persones o que atemptin als principis de la convivència ciutadana.

També l'espai incorpora les memòries dels dos últims anys en format de lectura fàcil.

Cliqueu l'enllaç de peu de pàgina per accedir a l'Espai T'Escoltem.

Accés T'Escoltem
Data d'inici de la publicació:
05/07/2017 08:35

Accions del document

Portals de Transparència