Pl. Ajuntament, 1 - 08830 Sant Boi de Llobregat

Ves al contingut. | Salta a la navegació

Eines personals

Sou a: Inici / Notícies / La UAB atorga a Sant Boi el segell Infoparticipa 2019 amb una puntuació de 100

La UAB atorga a Sant Boi el segell Infoparticipa 2019 amb una puntuació de 100

La certificació reconeix les bones pràctiques de qualitat i transparència a les pàgines webs municipals i altres administracions locals

L'Ajuntament de Sant Boi ha rebut el Segell Infoparticipa 2019, que concedeix la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB), amb una puntuació de 100 per segon any consecutiu. És el setè any que l'Ajuntament rep el segell Infopaticipa a la qualitat i transparència de la comunicació pública local.

El Segell Infoparticipa és una certificació que atorga anualment el Laboratori de Periodisme i Comunicació per a la Ciutadania Plural (LPCCP) de la Universitat Autònoma de Barcelona (UAB) per reconèixer les bones pràctiques dels webs dels ajuntaments i altres administracions públiques locals (diputacions i consells comarcals).

La puntuació s'atorga després d'analitzar 52 indicadors establerts a partir de la Llei de Transparència accés a la informació pública i bon govern. Els resultats es publiquen al Mapa Infoparticipa.

El catedràtic del Departament de Relacions Públiques, Publicitat i Comunicació Audiovisual de la UAB Armand Balsebre és el president del Consell Certificador del Segell Infoparticipa. L'acte presencial de lliurament dels guardons ha quedat pendent de l'evolució de la crisi sanitària.

Accions del document

31369 nombre de visites any actual

177897 nombre de visites des de l'inici del Portal

Portals de Transparència